Virtas vyniotinis

250 g virtų bulvių, 250 g miltų, 50 g margarino, 1 kiaušinis, 100 g kepeninės dešros.

Virtas bulves sumalti, sudėti miltus, margariną, kiaušinį, druską ir suminkyti. Tešlą iškočioti, patepti kepenine dešra ir susukti vamzdeliu. Supjaustyti 5 cm ilgio gabalais, rankomis suformuoti apvalius kukulius, dėti į verdantį vandenį ir virti, kol iškils. Paduodant užpilti ištirpintu lydytu sviestu.

Virtas vyniotinis
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...