Kinijos virtuvė

Dėl savo rytietiškos valgio filosofijos, įvairių egzotiškų ingredientų, kinų virtuvė yra viena paslaptingiausių bei geriausių visame pasaulyje. Paprasčiausi dantų krapštukai ten turi svarbesnę paskirtį nei lietuviams. Puikus pavyzdys – jeigu kinų restorane užsisakote patiekalą su grybais, juos valgyti pagaliukais bus beviltiška. Grybams, medūzos gabaliukams valgyti kinai naudoja būtent dantų krapštukus. Kinijoje pietūs neįsivaizduojami be sriubos. Populiariausios sriubų rūšys yra kelios: ryklio peleko bei paukščių jauniklių sriuba. Tai tirštos sriubos dėl to, jog mėsa paruošti sriubai verdama ilgai. Pagrindinis patiekalas kinų virtuvėje yra ryžiai. Jie patiekiami porcijomis, kai kiti patiekalai valgomi iš didelio indo. Kiekvienam kinui svarbu sočiai pavalgyti. Maisto gaminimas kinų virtuvėje nėra sudėtingas. Patiekalo skonis dažnai priklauso nuo kaitinimo temperatūros, tikslaus virimo, kepimo laiko. Įdomu tai, jog Kinijoje nėra uždraustų patiekalų, čia valgoma viskas, pradedant šuniena ar gyvačių mėsa, baigiant jūros dumbliais. Kinai visuomet valgo prie apvalaus stalo. Taip yra todėl, kad kiekvienas žmogus turėtų vienodas galimybes pavalgyti.

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...