REIKĖS:
4 iatliškų dešrelių
1/2 vidutinio svogūno
1 arbat. šaukš. džiovinto česnako(arba šviežio)
1/4 arbat. šaukš. raudonųjų paprikų
1/2 stiklinės šaldytų špinatų
druskos pagal skonį
1 arbat. šaukš. džiovintų petražolių
1 arbat. šaukš. raudonėlio
1 arbat. šaukš. baziliko
2 stiklinės smulkintų pomidorų
3 stiklinės vištienos sultinio
320 g makaronų
1/2 tarkuotos mocarelos
GAMINIMO EIGA:
Nuo dešrelių nuimti plėvelę supjaustyti Jums norimais gabaliukais ir apkepti 2-3 minutes gilioje keptuvėje. Kartu apkepti supjaustytą svogūną ir česnaką. Sudėti į keptuve visus prieskonius, pomidorus, špinatus įpilti sultinį ir gerai viską išmaišyti. Suberti į keptuvę makaronus ir vėl viską išmaišyti. Kai masė užvirs, apdenkite dangčiu ir virkite 12-15 minučių, dažnai maišydami. Kai makaronai išvirs, išjunkite ugnį, paberkite makaronus sūriu ir vėl apdekite dangčiu. Palaukite kol sūris išsilydys. Skanaus!