Makaronai su pesto iš brokolių

REIKĖS:

300 g brokolių

300 g makaronų

1 valg. šaukš. kedro riešutų 

1 baziliko šakelės

1 česnako skiltelės

2 valg. šaukš. tarkuoto parmezano

1 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus

50 g rūkytos supjaustytos pankette

200 g vynuoginių pomidorų supjaustytų per pusę

GAMINIMO EIGA:

Išvirkite brokolius. Vandenyje, kuriame virėte brokolius išvirkite makaronus vadovaudamiesi instrukcija ant pakuotės.  

Virtuvinių kombainų iki vientisos masės sumalkite brokolius, kedro riešutus, baziliką, česnaką, parmezaną ir aliejų. Pagardinkite trupučiu druskos ir pipiro. 

Įkaitinkite keptuvę ant vidutines ugnies ir apkepkite pancetta 2 minutes. Įberkite pomidorus ir troškinkite kol pomidorai suminkštės. Į keptuvę sudėkite makaronus, pesto padažą ir gerai viską išmaišykite. 

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...