REIKĖS:
1,5 puodelio 1 % pieno
1/4 puodelio cukraus
1,5 valg. šaukš. Kukurūzų krakmolo
2 arbat. šaukš. vanilės
260 g šviežių braškių
159 g šviežių mėlynių
135 g šviežių gervuogių
190 g konservuotų mandarinų arba apelsinų be sulčių
150 g ananasų gabalėlių
170 g vynuogių
2 nuluptų ir supjaustytų kivi
GAMINIMO EIGA:
Vidutiniame puode sumaišykite pieną, cukrų ir kukurūzų krakmolą. Virkite ant mažo ugnies, nuolat plakdami, kol sutirštės (apie 8-10 min). Įmaišykite vanilę. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.
Dideliame dubenyje sumaišykite braškes, mėlynes, gervuoges, apelsinus, kivį, ananasus ir vynuoges.
Suplakite atvėsusi padažą ir užpilkite vaisius. Labai atsargiai sumaišykite viską.
Paduokite kambario temperatūros.