Marinuoti kiaušiniai burokėlių marinate

REIKĖS:

1/4 stiklinės acto

1 stiklainis mažų marinuotų burokėlių

1 rausvojo svogūno smulkiai supjaustyto

1 arbat. šaukš. garstyčių sėklų

1 arbat. šaukš. kalendros sėklų

1 arbat. šaukš. cukraus

12 nuluptų virtų kiaušinių

Druskos

GAMINIMO EIGA:

Vidutiniame puode, ant vidutinės ugnies užvirkite actą, 3/4 burokėlių skysti, svogūnus, 3-4 arbat. šaukš. druskos, garstyčių ir kalendrų sėklas ir cukrų. Maišykite, kad ištirptų druską ir cukrus. Sumažinkite ir virkite 5 minutes. 

Kiekvieną kiaušinį pradurkite dantų krapštuku maždaug 6 kartus. Paimkite du stiklainius su dangčiu, kad ten tilptu 6 kiaušiniai. Sudėkite į stiklainius po 6 kiaušinius ir užpilkite gautu skysčiu, kad pilnai apsemtu kiaušinius. Laikykite šaldytuve bent 24 h prieš paduodant. 

Kiaušinius perpjaukite perpus ir paduokite. 

(Kiaušinius šaldytuve galima laikyti iki 5 dienų). 

 

 

Marinuoti kiaušiniai burokėlių marinate gaunasi raudonos spalvos. Puikus Velykinis užkandis. 

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...