Ingredientai:
50g kreminio sūrio
1/4 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio
1/4 stiklinės pieno
1 stiklinė Fettuccine makaronų
1 1/2 stiklinė vandens
Gaminimas:
1. Sudėkite makaronus ir vandenį į 2 puodelius ar didesnę stiklinę arba Mikrobangų krosnelėje tinkamas matavimo puodelis arba dubuo.
2. Mikrobangų krosnelėje dvi minutes, tada maišykite, tęskite 2 minučių ciklus, kol makaronai iškeps.
3. Nusausinkite makaronus ir sausai nušluostykite matavimo taurelę.
4. Į matavimo puodelį įpilkite grietinėlės sūrio ir pieno ir vieną minutę įdėkite į mikrobangų krosnelę.
5. Išmaišykite iki vientisos masės, suberkite parmezano sūrį ir toliau maišykite iki vientisos masės.
6. Supilkite padažą į negilų dubenį, sudėkite makaronus ir išmaišykite.
7. Įberkite pipirų pagal skonį.
Skanaus!