Mikrobanguoti makaronai su „Alfredo” padažu

Ingredientai:
50g kreminio sūrio
1/4 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio
1/4 stiklinės pieno
1 stiklinė Fettuccine makaronų
1 1/2 stiklinė vandens

Gaminimas:
1. Sudėkite makaronus ir vandenį į 2 puodelius ar didesnę stiklinę arba Mikrobangų krosnelėje tinkamas matavimo puodelis arba dubuo.
2. Mikrobangų krosnelėje dvi minutes, tada maišykite, tęskite 2 minučių ciklus, kol makaronai iškeps.
3. Nusausinkite makaronus ir sausai nušluostykite matavimo taurelę.
4. Į matavimo puodelį įpilkite grietinėlės sūrio ir pieno ir vieną minutę įdėkite į mikrobangų krosnelę.
5. Išmaišykite iki vientisos masės, suberkite parmezano sūrį ir toliau maišykite iki vientisos masės.
6. Supilkite padažą į negilų dubenį, sudėkite makaronus ir išmaišykite.
7. Įberkite pipirų pagal skonį.

Skanaus!

Mikrobanguoti makaronai su Alfredo padažu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...