Mikrobanguoti makaronai su „Alfredo” padažu

Ingredientai:
50g kreminio sūrio
1/4 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio
1/4 stiklinės pieno
1 stiklinė Fettuccine makaronų
1 1/2 stiklinė vandens

Gaminimas:
1. Sudėkite makaronus ir vandenį į 2 puodelius ar didesnę stiklinę arba Mikrobangų krosnelėje tinkamas matavimo puodelis arba dubuo.
2. Mikrobangų krosnelėje dvi minutes, tada maišykite, tęskite 2 minučių ciklus, kol makaronai iškeps.
3. Nusausinkite makaronus ir sausai nušluostykite matavimo taurelę.
4. Į matavimo puodelį įpilkite grietinėlės sūrio ir pieno ir vieną minutę įdėkite į mikrobangų krosnelę.
5. Išmaišykite iki vientisos masės, suberkite parmezano sūrį ir toliau maišykite iki vientisos masės.
6. Supilkite padažą į negilų dubenį, sudėkite makaronus ir išmaišykite.
7. Įberkite pipirų pagal skonį.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...