Ingredientai:
1 1/2 stiklinė vandens
1/2 stiklinė tirpaus pieno + 1 šaukštas tirpaus pieno
70 g beskonės želatinos
700g čederio sūrio
Gaminimas:
1. išklokite kepimo formą plastikine plėvele .
2. Į maišytuvą supilkite 1/2 puodelio vandens, 3 šaukštus pieno, 1/2 arbatinio šaukštelio želatinos.
3. Plakite, kol želatina ištirps.
4. Į karštą mišinį greitai įpilkite 1/2 svaro čederio.
5. Plakite, kol susimaišys.
6. Supilkite į paruoštą kepimo formą.
7. Pakartokite tai du kartus, kol bus panaudoti visi ingredientai.
8. Uždenkite keptuvę plastikine plėvele ir atvėsinkite per naktį, prieš išardydami.
9. Laikykite šaltai ir supjaustykite pagal poreikį.
Skanaus!