Morkų sausainiai

Ingredientai: 1 stiklinė morkų, 1 stiklinė miltų, 3 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, 0,5 šaukštelio citrinos rūgšties, 2 šaukštai miltinio cukraus.

Gaminimas:

Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi, suberti vanilinį cukrų ir po truputį sukant, sudėti visą sviestą. Tuomet sudėti sutarkuotas morkas, suberti miltus, citrinos rūgštį ir išmaišyti. Baltymus gerai išplakti, sudėti į morkas, atsargiai išmaišyti ir desertiniu šaukšteliu sudėti į paruoštą skardą.

Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 – 30 min. Išėmus iš orkaitės ar krosnies pabarstyti miltiniu cukrumi.

Pagal tai, kokios sultingos morkos, dedama ir miltų. Tešla turi lengvai kristi nuo šaukšto.

Morkų sausainiai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...