Morkų sausainiai

Ingredientai: 1 stiklinė morkų, 1 stiklinė miltų, 3 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, 0,5 šaukštelio citrinos rūgšties, 2 šaukštai miltinio cukraus.

Gaminimas:

Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi, suberti vanilinį cukrų ir po truputį sukant, sudėti visą sviestą. Tuomet sudėti sutarkuotas morkas, suberti miltus, citrinos rūgštį ir išmaišyti. Baltymus gerai išplakti, sudėti į morkas, atsargiai išmaišyti ir desertiniu šaukšteliu sudėti į paruoštą skardą.

Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 20 – 30 min. Išėmus iš orkaitės ar krosnies pabarstyti miltiniu cukrumi.

Pagal tai, kokios sultingos morkos, dedama ir miltų. Tešla turi lengvai kristi nuo šaukšto.

Morkų sausainiai
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...