Pyragas morkainis

Ingredientai: 0,5l virtų sumaltų morkų, 200g sviesto, 4 kiaušiniai, 6 šaukštai cukraus, 4 – 5 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, 1 šaukštas tarkuotų citrinos ar apelsino žievelių, 6 šaukštai miltų.

Gaminimas:

Trinant sviestą su cukrumi, dėti po vieną trynį, kol sudėsite visus. Tada sudėti sumaltas morkas, džiūvėsėlius, apelsinų ar citrinų žieveles, miltus ir, baigiant maišyti, iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus. Atsargiai išmaišyti ir pilti į paruoštą formą. Kepti 15 – 30 min.

Pyragas morkainis
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...