Burokėlių lapų sriuba

Ingredientai: sauja burokėlių lapų, 1 l vandens, 1 nedidelė morka, 1 svogūnas, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštas riebalų, 2 šaukštai miltų, 2 bulvės, truputis druskos, krapų.

Gaminimas:

Lapus supjaustyti ir apvirti. Išgriebus kiaurasamčiu, nuvarvinti vandenį.

Į vandenį sudėti lapus, stambiai sutarkuotą morką, riebaluose pakepintą svogūną ir kubeliais supjaustytas bulves. Virti, kol bulvės suminkštės. Prieš baigiant virti įberti druskos. Nukelti nuo viryklės, įpilti grietinės, įberti smulkiai supjaustytų krapų.

Į riebalus įdėti miltų ir, pilant po truputį tos pačios sriubos, pavirinti, kol pasidarys tąsi tyrė. Ją supilti į sriubą.

Burokėlių lapų sriuba
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...