Nevirti serbentų drebučiai

Ingredientai: 2kg raudonųjų serbentų, apie 800g cukraus.

Gaminimas:

Serbentus sutrinkite, sukrėskite į drobinį maišelį ir pakabinkite virš puodo, kad nuvarvėtų sultys. Nespauskite, kad į sultis nepatektų minkštimo.

Gautas sultis palikite šaldytuve 5 – 6 val. Pamatuokite, kiek turite sulčių. 0,4l sulčių reikia 250g cukraus. Cukrų suberkite į sultis, kruopščiai išmaišykite.

Gautas sultis supilstykite į paruoštus stiklainius, sandariai uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje. Atidarytą drebučių stiklainį laikykite šaldytuve.

Nevirti serbentų drebučiai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...