Aviečių ir raudonųjų serbentų drebučiai

Ingredientai: 500g aviečių, 500g raudonųjų arba juodųjų serbentų, 1kg cukraus.

Gaminimas:

Sulčiaspaude išspauskite uogų sultis. Jos turi būti skaidrios, be minkštimo, sėklų. Išmatuokite, kiek turite sulčių. 0,5 l sulčių imkite 750g cukraus.

Sultis ir cukrų sumaišykite ir užvirinkite, paskui kaitrą sumažinkite ir virkite, kol sutirštėja.

Aviečių ir raudonųjų serbentų drebučiai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...