Olandiškas padažas su mėtom

*6 porcijos

REIKĖS:

3 valg. šaukš. balto vyno acto

1/2 arbat. šaukš. maltos kalėndros 

6 kiaušinio trynių

175 ml alyvuogių aliejaus

2 valg. šaukš. smulkintų mėtos lapų 

1/2 citrinos sulčių

druskos ir pipiro pagal skonį

GAMINIMO EIGA:

Į mažą dubenį įpilkite actą, kalėndros prieskonius. Virkite ant mažo ugnies, kol 50 proc. skysčio išgaruos. Padraikyt vandens vonią. Į lėkštutę sudėkite trynius, įpilkite actą. Visą laiką plakite trynius, kol jų apimtis padidės. Nuimkite lėkštutę su tryniais nuo vandens vonios. Plakite ir po trupti pilkite į trynius alyvuogių aliejų. Plakite kol nesupilsite visą aliejų. Įberti mėtą, įpilti citrinų sultis, paberkite druska ir pipiru pagal skonį. Dar kartą viską išmaišykite.

Olandiškas padažas su mėtom
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...