Pasta Carbonara su šonine ir grietinėle

REIKĖS:

450 g penne makaronų

450 g šoninės, supjaustytos kubikįliais po 2,5 cm

6 kiaušinių

0,5 stiklinės riebių grietinėlių

1 ir 1/4 stiklinės sutarkuoto parmezano

4 valg. šaukš. kapotų šviežių petražolių

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite keptuvę ir kepkite šoninės gabaliukus, kol jie taps traškus, apie 5 min. Paberkite pipirais ir nuimkite nuo ugnies. Indelyje suplakite kiaušinius su grietinėle. Paberkite druska ir pipirais, ir sudėkite beveik visą parmezaną, palikite 2 valg. šaukš. papuošimui.

Išvirkite makaronus. Nupilkite vandenį. Apkeptus šoninės gabaliukus sudėkite į puodą ir sumaišykite su makaronais. Kol makaronai karšti reiki greitai įpilti grietinėlę ir maišyti, kad padažas išvirtu. Paberkite likusiu parmeznu ir petražolėmis.

Pasta Carbonara su šonine ir grietinėle
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...