Pekano plutos lašiša

Ingredientai:
100g lašišos filė
2 stiklinės pekano riešutų
1 česnako skiltelė
1/2 šaukštelis druskos
1/4 šaukštelio kajeno pipirų
1/4 stiklinė alyvuogių aliejaus

Gaminimas:
1. Pekano riešutus sudėkite į virtuvinį kombainą ir gerai susmulkinkite.
2. Į virtuvinį kombainą suberkite česnaką, druską ir kajeno pipirus ir trinkite, kol gerai susimaišys.
3. Lašišos filė aptepkite alyvuogių aliejumi ir apvoliokite pekano mišinyje.
4. Įkaitinkite didelę nepridegančią keptuvę ir lengvai apkepkite lašišą iš vienos pusės, kol paruduos.
5. Apverskite ir troškinkite, kol iškeps.
6. Maždaug nuo 5 iki 6 minučių vienoje pusėje.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...