Pekano plutos lašiša

Ingredientai:
100g lašišos filė
2 stiklinės pekano riešutų
1 česnako skiltelė
1/2 šaukštelis druskos
1/4 šaukštelio kajeno pipirų
1/4 stiklinė alyvuogių aliejaus

Gaminimas:
1. Pekano riešutus sudėkite į virtuvinį kombainą ir gerai susmulkinkite.
2. Į virtuvinį kombainą suberkite česnaką, druską ir kajeno pipirus ir trinkite, kol gerai susimaišys.
3. Lašišos filė aptepkite alyvuogių aliejumi ir apvoliokite pekano mišinyje.
4. Įkaitinkite didelę nepridegančią keptuvę ir lengvai apkepkite lašišą iš vienos pusės, kol paruduos.
5. Apverskite ir troškinkite, kol iškeps.
6. Maždaug nuo 5 iki 6 minučių vienoje pusėje.

Skanaus!

Pekano plutos lašiša
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...