Vištų sparneliai

Ingredientai:
1 butelis kečupo
1/4 stiklinė acto
1 šaukštelis garstyčių
1 stiklinė rudojo cukraus
1 šaukštas vorčesterio padažo
1/2 šaukštelio sojos padažo

Gaminimas:

1. Vištienos sparnelius supjaustykite 1/2 dalimis ir paskrudinkite.
2. įdėkite 1 valgomajį šaukštą sviesto į keptuvę.
3. Sudėkite juos į didelę keptuvę.
4. Atskirame dubenyje sumaišykite actą, garstyčias, rudąjį cukrų,
5. Worchesterschire padažą ir sojos padažą.
6. Padažą užpilame ant sparnelių.
7. Kepkite 3–4 valandas 180C laipsnių temperatūroje.
8. Paprastai galite nusipirkti šaldytų mini sparnelių, kurie yra puikūs ir skanūs.

Skanaus!

Vištų sparneliai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...