Ravioli su sūriu rožiniame padaže

*4-6 porcijos

REIKĖS:

3 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus

2 česnako dantukų

2 šalotinių svogūnų

0,5 stiklinės balto sauso vyno

0,5 arbat. šaukš. druskos

0,5 arbat. šaukš. aštrios paprikos čili

1 stiklinės pomidorų padažo

1/3 stiklinės riebios grietinėles

1 stiklinės tarkuoto parmezano

370 g ravioli su sūriu

0,5 stiklinės šviežio susmulkinto baziliko

GAMINIMO EIGA:

Išvirkite ravioli (2 min mažiau nei nurodyta ant pakuotės).

Kol ravioli verda, įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų. Apkepkite susmulkintą česnaką, supjaustytus svogūnus 5-6 min. Paberkite paprika ir kepkite dar 2 min. Įpilkite vyno ir troškinkite 2 min. Įpilkite pomidorų padažą, grietinėlę ir troškinkite dar 5 min retkarčiais pamaišydami. Išimkite ravioli iš puodo ir sudėkite į keptuvę. Paberkite parmezanu (3/4 stiklinės). Viską permaišykite. 

Paduodant paberkite šviežiu baziliku ir likusiu parmezanu.