*4-6 porcijos
REIKĖS:
3 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus
2 česnako dantukų
2 šalotinių svogūnų
0,5 stiklinės balto sauso vyno
0,5 arbat. šaukš. druskos
0,5 arbat. šaukš. aštrios paprikos čili
1 stiklinės pomidorų padažo
1/3 stiklinės riebios grietinėles
1 stiklinės tarkuoto parmezano
370 g ravioli su sūriu
0,5 stiklinės šviežio susmulkinto baziliko
GAMINIMO EIGA:
Išvirkite ravioli (2 min mažiau nei nurodyta ant pakuotės).
Kol ravioli verda, įkaitinkite keptuvėje alyvuogių aliejų. Apkepkite susmulkintą česnaką, supjaustytus svogūnus 5-6 min. Paberkite paprika ir kepkite dar 2 min. Įpilkite vyno ir troškinkite 2 min. Įpilkite pomidorų padažą, grietinėlę ir troškinkite dar 5 min retkarčiais pamaišydami. Išimkite ravioli iš puodo ir sudėkite į keptuvę. Paberkite parmezanu (3/4 stiklinės). Viską permaišykite.
Paduodant paberkite šviežiu baziliku ir likusiu parmezanu.