Skrebučiai apkepti su padažu

1 pyrago batonas, 400 g rūkyto kumpio, 5 šaukštai grietinės, druskos.

Padažui: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 100 g krienų, druskos, cukraus, acto,

Kumpį sumalti ir išsukti su grietine. Padažui sviestą pakepinti su miltais, supilti grietinę, pasūdyti. Užvirinti ir pravėsinus įmaišyti tarkuotus krienus. Padažas turi būti tirštas.

Ploną pyrago batoną supjaustyti 1 cm storio riekutėmis, sudėti ant skardos, aptepti kumpio mase ir užpilti padažu. Karštoje orkaitėje kepti 10 min. Paduoti karštus kaip užkandį arba kaip priedą prie sultinio.

Skrebučiai apkepti su padažu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...