Skrebučiai apkepti su padažu

1 pyrago batonas, 400 g rūkyto kumpio, 5 šaukštai grietinės, druskos.

Padažui: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 100 g krienų, druskos, cukraus, acto,

Kumpį sumalti ir išsukti su grietine. Padažui sviestą pakepinti su miltais, supilti grietinę, pasūdyti. Užvirinti ir pravėsinus įmaišyti tarkuotus krienus. Padažas turi būti tirštas.

Ploną pyrago batoną supjaustyti 1 cm storio riekutėmis, sudėti ant skardos, aptepti kumpio mase ir užpilti padažu. Karštoje orkaitėje kepti 10 min. Paduoti karštus kaip užkandį arba kaip priedą prie sultinio.

Skrebučiai apkepti su padažu
Ravioli su moliūgų įdaru

Ravioli su moliūgų įdaru

**Ravioli su moliūgų įdaru** Šis receptas yra puikus pasirinkimas rudens vakarienei, kai norisi kažko šilto ir jaukaus. Ravioli su moliūgų įdaru yra ypatingi dėl savo švelnaus ir saldaus moliūgų skonio, kuris puikiai dera su šviežiais prieskoniais ir sūriu. Tai...

Skanūs ir sveiki patiekalai su moliūgais: 10 receptų

Skanūs ir sveiki patiekalai su moliūgais: 10 receptų

„Atraskite moliūgų magiją: 10 skanių ir sveikų receptų!“Įvadas apie moliūgų naudą sveikataiMoliūgai yra ne tik skanūs, bet ir labai naudingi sveikatai. Šie ryškiai oranžiniai daržovės yra tikras vitaminų ir mineralų šaltinis, kuris gali padėti pagerinti bendrą...

Skanūs ir sveiki patiekalai su špinatais: 10 receptų

Skanūs ir sveiki patiekalai su špinatais: 10 receptų

"Špinatų galia: 10 skanių ir sveikų receptų jūsų stalui!"Įvadas apie špinatų naudą sveikataiŠpinatai yra vienas iš tų maisto produktų, kurie ne tik praturtina mūsų patiekalus skoniais, bet ir suteikia daugybę naudingų medžiagų mūsų organizmui. Šis žalias lapinis...