Suktinukai

REIKĖS:

4 tortilijų be glitimo

pomidorų padažo pagal skonį

1/2 stiklinės tarkuotos mocarelos

Šviežio špinato

1-2 atvirtos vištienos/kalakutienos krutinėlės

džiovinto baziliko pagal skonį

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite keptuvę ant vidutinio ugnies. Atsargiai pašildykite tortilijas iš abiejų pusių, patepkite jas padažu, paberkite sūriu, sudėkite supjaustytos krutinėlės gabaliukus. Susukite tortiliją, stenkitės jų neperpildyti, kad tortiliją nesuplyštu. Sudėkite tortillas ant lėkštės, kad siūlė būtų apačioje. Į keptuve įpilkite alyvuogių aliejaus, tada kiekvieną tortilija apkepkite(pirmą pusę kepkite kur yra siūlė). Kepkite 3-5 minutes iš kiekvienos pusės. Iškeptas tortilijas supjaustykite į 3-4 dalis. Paduokite su norimu padažu.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...