Kario kiaušiniai ant ryžių (likusiems kietai virtiems kiaušiniams)

Ingredientai:
2 šaukštai maltos kalendros
2 šaukštai maltų kmynų
1/2 šaukštelio čili miltelių
2 šaukšteliai maltos ciberžolės
1 šaukštas sidro acto
50 ml vandens
1/4 stiklinė rapsų aliejaus
1 stiklinė supjaustyto svogūno
2 šaukštai šviežio imbiero
6 -8 česnako skiltelės
3 stiklinės šviežių pomidorų
1 stiklinė pomidorų padažo
1 žiubsnelis cukraus
1/4 šaukštelis druskos
1 šaukštelis malytų juodųjų pipirų
12 kietai virti kiaušiniai perpjauti per pusę
1/8 stiklinė šviežių kalendros lapelių
6 stiklinės baltų ryžių

Gaminimas:
1. Sumaišykite pirmuosius 4 prieskonius kartu su actu ir vandeniu, kad susidarytų plona pasta, padėkitę į šalį.
2. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite didelį puodą ir įpilkite aliejaus.
3. Sudėkite svogūną, imbierą, česnaką ir pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.
4. Į puodą suberkite prieskonių mišinį ir gerai išmaišykite.
5. (Jei mišinys pradeda lipti, įpilkite daugiau vandens.) Į svogūnų mišinį įpilkite pjaustytų pomidorų.
6. Supilkite pomidorų padažą į 2 puodelių matavimo puodelį ir įpilkite tiek vandens, kad susidarytų 2 puodeliai skysčio.
7. Įpilkite į puodą ir troškinkite 20 minučių.
8. Įberkite žiupsnelį cukraus, druskos ir pipirų pagal skonį.
9. Kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau ir įmuškite į padažą.
10. Patiekite ant ryžių, apibarstę šviežia kapota kalendra.

Skanaus!