Kario kiaušiniai ant ryžių (likusiems kietai virtiems kiaušiniams)

Ingredientai:
2 šaukštai maltos kalendros
2 šaukštai maltų kmynų
1/2 šaukštelio čili miltelių
2 šaukšteliai maltos ciberžolės
1 šaukštas sidro acto
50 ml vandens
1/4 stiklinė rapsų aliejaus
1 stiklinė supjaustyto svogūno
2 šaukštai šviežio imbiero
6 -8 česnako skiltelės
3 stiklinės šviežių pomidorų
1 stiklinė pomidorų padažo
1 žiubsnelis cukraus
1/4 šaukštelis druskos
1 šaukštelis malytų juodųjų pipirų
12 kietai virti kiaušiniai perpjauti per pusę
1/8 stiklinė šviežių kalendros lapelių
6 stiklinės baltų ryžių

Gaminimas:
1. Sumaišykite pirmuosius 4 prieskonius kartu su actu ir vandeniu, kad susidarytų plona pasta, padėkitę į šalį.
2. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite didelį puodą ir įpilkite aliejaus.
3. Sudėkite svogūną, imbierą, česnaką ir pakepinkite iki auksinės rudos spalvos.
4. Į puodą suberkite prieskonių mišinį ir gerai išmaišykite.
5. (Jei mišinys pradeda lipti, įpilkite daugiau vandens.) Į svogūnų mišinį įpilkite pjaustytų pomidorų.
6. Supilkite pomidorų padažą į 2 puodelių matavimo puodelį ir įpilkite tiek vandens, kad susidarytų 2 puodeliai skysčio.
7. Įpilkite į puodą ir troškinkite 20 minučių.
8. Įberkite žiupsnelį cukraus, druskos ir pipirų pagal skonį.
9. Kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau ir įmuškite į padažą.
10. Patiekite ant ryžių, apibarstę šviežia kapota kalendra.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...