Ingredientai:
600g skardinė vyšnių pyrago įdaro
600g skardinėje susmulkintas ananasas su sultimis
550 g dežutė geltono pyrago mišinio
1/2 stiklinė ištirpinto sviesto arba margarino
1/2 stiklinė supjaustyto gabalėliais sviesto arba margarino
1 stiklinė kokoso drožlių
1 stiklinė pekano riešutų
Gaminimas:
1. Sutepkite kepimo skardą .
2. Supilkite į skardą ir tolygiai paskleiskite šia tvarka: vyšnių pyrago įdaras, nenusausinti ananasai, sausas pyrago mišinys.
3. Ant viršaus išdėliokite sviesto gabalėlius.
4. Supilkite 1/2 puodelio lydyto sviesto ant pyrago mišinio.
5. Ant viršaus uždėkite 1 puodelį susmulkintų kokosų ir 1 puodelį kapotų pekano riešutų.
6. Nemaišyk!
7. Kepkite 180C laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.
Skanaus!