Jums reikės: 2 – 3 šviežių bulvių, 1 svogūno, 1 morkos, 1 saliero lapkočio, 1/2 nedidelio žiedinio kopūsto, 1/2 savojinių kopūsto, 1 stiklinės virtų pupelių, 1 šaukšto alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų, 1 šaukšto pesto padažo, 1,5l vandens ar sultinio, 1 česnako skiltelės, saujos petražolių lapų.
Gaminimas:
Įkaitinkite aliejų storasieniame puode, apkepkite jame smulkiai supjaustytą svogūną ir susmulkintą česnaką. Paskui dėkite kitas supjaustytas daržoves, išskyrus savojinius kopūstus, trumpai pakepinkite, pilkite vandenį, berkite pupeles ir virkite ant silpnos ugnies, kol bulvės šiek tiek apvirs. Sumeskite smulkiai supjaustytus savojinius kopūstus. Virkite ant silpnos ugnies dar 5 min., nukaiskite. Įberkite druskos, pipirų, įkrėskite pesto padažo ir išmaišykite. Pabarstykite smulkintais petražolių lapais.