Vyne sūdyta ant grotelių kepta vištiena

Ingredientai:
2 vištienos supjaustytos ketvirčiais
750 ml sausas baltasis vynas
2 stiklinės česnakų
1 stiklinė šviežio peletrūno
1/4 stiklinė druskos
2 šaukštai cukraus

Gaminimas:
1. Nuplaukite vištieną ir nusausinkite, pašalinkite riebalų perteklių.
2. Keptuvėje maišykite vyną, česnakus, peletrūną, druską ir cukrų, kol druska ir cukrus ištirps.
3. Sudėkite vištienos ketvirčius ir apverskite, kad apsemtų, uždenkite ir 24 valandas atvėsinkite, retkarčiais apversdami.
4. Pakelkite vištieną iš sūrymo, išmeskite sūrymą, ketvirčius nuplaukite ir nusausinkite.
5. Vištienos ketvirčius padėkite ant kepsninės ant vidutiniškai įkaitusių anglių arba ant vidutinės ugnies dujinėje kepsninėje. uždarykite dujinės grotelės dangtį.
6. Kepkite, dažnai vartydami, kol paruduos iš abiejų pusių ir nebebus rausvos prie kaulo, maždaug 35 minutes.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...