Vyne sūdyta ant grotelių kepta vištiena

Ingredientai:
2 vištienos supjaustytos ketvirčiais
750 ml sausas baltasis vynas
2 stiklinės česnakų
1 stiklinė šviežio peletrūno
1/4 stiklinė druskos
2 šaukštai cukraus

Gaminimas:
1. Nuplaukite vištieną ir nusausinkite, pašalinkite riebalų perteklių.
2. Keptuvėje maišykite vyną, česnakus, peletrūną, druską ir cukrų, kol druska ir cukrus ištirps.
3. Sudėkite vištienos ketvirčius ir apverskite, kad apsemtų, uždenkite ir 24 valandas atvėsinkite, retkarčiais apversdami.
4. Pakelkite vištieną iš sūrymo, išmeskite sūrymą, ketvirčius nuplaukite ir nusausinkite.
5. Vištienos ketvirčius padėkite ant kepsninės ant vidutiniškai įkaitusių anglių arba ant vidutinės ugnies dujinėje kepsninėje. uždarykite dujinės grotelės dangtį.
6. Kepkite, dažnai vartydami, kol paruduos iš abiejų pusių ir nebebus rausvos prie kaulo, maždaug 35 minutes.

Skanaus!

Vyne sūdyta ant grotelių kepta vištiena
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...