Kopūstų ir japoniško ridiko „daikon” kopūstų salotos

Ingredientai salotoms:
1/2 žaliojo kopūsto susmulkinto išilgai
1 daikono ridikėlio supjaustyti išilgai
1 žaliojo paprika
1 raudonojo paprika
3–4 žalieji svogūnai
1/2  stiklinė šviežių kalendros lapelių

Ingredientai padažui:
1/2 stiklinė šviežių citrinų sulčių
2 šaukštai  dižono garstyčios
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis košerinė druska
1/2 šaukštelis šviežiai maltų juodųjų pipirų
1/2 šaukštelis česnako granulių
1/4 stiklinė  alyvuogių aliejaus

Gaminimas:
1. Sumaišykite daržoves vidutinio dydžio dubenyje ir išmaišykite.
2. Sumaišykite visus padažo ingredientus, išskyrus alyvuogių aliejų, tada lėtai įmaišykite alyvuogių aliejų.
3. Supilkite ant daržovių ir išmaišykite, kad sumaišytumėte.
4. Leiskite pastovėti kambario temperatūroje apie 20 minučių, kad išsiskirtų skonis, paragausite ir sureguliuosite prieskonius.
5. Uždenkite ir šaldykite, kol bus paruošta patiekti.
6. Geriausia, jei patiekiama per porą valandų, bet vis tiek skanu, nors ir šiek tiek suglebusi, kelias dienas.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...