Kopūstų ir japoniško ridiko „daikon” kopūstų salotos

Ingredientai salotoms:
1/2 žaliojo kopūsto susmulkinto išilgai
1 daikono ridikėlio supjaustyti išilgai
1 žaliojo paprika
1 raudonojo paprika
3–4 žalieji svogūnai
1/2  stiklinė šviežių kalendros lapelių

Ingredientai padažui:
1/2 stiklinė šviežių citrinų sulčių
2 šaukštai  dižono garstyčios
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis košerinė druska
1/2 šaukštelis šviežiai maltų juodųjų pipirų
1/2 šaukštelis česnako granulių
1/4 stiklinė  alyvuogių aliejaus

Gaminimas:
1. Sumaišykite daržoves vidutinio dydžio dubenyje ir išmaišykite.
2. Sumaišykite visus padažo ingredientus, išskyrus alyvuogių aliejų, tada lėtai įmaišykite alyvuogių aliejų.
3. Supilkite ant daržovių ir išmaišykite, kad sumaišytumėte.
4. Leiskite pastovėti kambario temperatūroje apie 20 minučių, kad išsiskirtų skonis, paragausite ir sureguliuosite prieskonius.
5. Uždenkite ir šaldykite, kol bus paruošta patiekti.
6. Geriausia, jei patiekiama per porą valandų, bet vis tiek skanu, nors ir šiek tiek suglebusi, kelias dienas.

Skanaus!

Kopūstų ir japoniško ridiko „daikon” kopūstų salotos
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...