Alaus Belgiški vafliai

Ingredientai:
3 stiklinės miltų
1 šaukštas sausų mielių
1 1/2 stiklinės drungno vandens
1 1/2 stiklinė alaus
1/2 stiklinė granuliuoto cukraus
2 kiaušiniai
1/2 šaukštelis druskos
6 šaukštai sviesto
1/4  stiklinė rapsų aliejaus
1 šaukštelis vanilės ekstraktas

Gaminimas:
1. Mieles sumaišykite su 1 puodeliu miltų.
2. Supilkite drungną vandenį ir alų ir leiskite pastovėti apie 10-15 minučių, kol suputos.
3. Tuo tarpu išplakite kiaušinius, cukrų, druską iki vientisos masės.
4. Dar kitame dubenyje sumaišykite lydytą sviestą, aliejų ir vanilę.
5. Sumaišykite visus tris mišinius, taip pat likusius miltus ir plakite 2 minutes.
6. Uždenkite ir atvėsinkite per naktį arba bent 4 valandas.
7. Įkaitinkite vaflinį lygintuvą pagal gamintojo nurodymus, jei reikia, sutepkite.
8. Išmaišykite tešlą, kad ingredientai iš naujo susimaišytų.
9. Tešlą dėkite ant karštos vaflinės geležies ir kepkite vaflius, kol nustos garuoti arba pagal gamintojo nurodymus.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...