Žemaitiški barščiai su grybais

Ingredientai: 2 – 3 džiovinti grybai, 1 l vandens, 1 šaukštelis miltų, 1 šaukštas riebalų, 0,5 morkos, 1 svogūnas, 1 stiklinė grietinės, 5 šaukštai stambiai tarkuotų virtų burokėlių, druskos, lauro lapelių.

Gaminimas:

Į vandenį sudėti numirkytus, nuplautus džiovintus grybus ir 10 – 15 minučių pavirinti. Apvirusius išgriebti, supjaustyti juostelėmis ir sudėti atgal į grybų nuovirą. Riebaluose pakepinti supjaustytą svogūną ir supilti į barščius. Sudėti stambiai tarkuotas morkas, burokėlius ir dar pavirinti. Prieš baigiant virti sudėti prieskonius, druskos ir užblęsti miltais.

Paduodant supilti grietinę. Prie žemaitiškų barščių su grybais paduodamos su lupenomis išvirtos bulvės.

Žemaitiški barščiai su grybais
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...