Aštrios fermentuotos daržovės pagardintos „Gundruk” prieskoniais

Ingredientai:
500g Daikon (japoniško) ridiko
500g Napa kopūstas
200g morkų
2 stiklinės gabalėliais pjaustytų žaliųjų svogūnų
2 šaukštai malto česnako
1 šaukštas malto imbiero
2 šaukštai aštrių čili miltelių
2 šaukštai švelnios paprikos mišinio
1/4 šaukštelis asafoetidos miltelių
2 šaukštai cukraus
1 stiklinė vandens
4 šaukštai stambios druskos

Gaminimas:
1.
Dideliame dubenyje sumaišykite nappa kopūstą, daikono ridikėlį ir morkos griežinėlius.
2. Įpilkite tris šaukštus druskos, kruopščiai išmaišykite.
3. Uždenkite ir palikite šiltoje vietoje bent šešias valandas.
4. Daržoves nusausinkite ir nuplaukite kiaurasamtyje.
5. Nuplautas daržoves grąžinkite į maišytuvo dubenį ir suberkite susmulkintus žalius svogūnus, česnaką, imbierą, aitriųjų čili miltelių, paprikos, asafetidos, cukraus, druskos ir vandens.
6. Gerai išmaišykite, kad daržovės susimaišytų su prieskoniais.
7. Supilkite mišinį į didelį sterilizuotą indelį, palaipsniui spausdami kiekvieną sluoksnį, kai jis įdedamas.
8. Kai fermentacijos procesas bus baigtas pagal jūsų skonį, atšaldykite.
9. Patiekite su garuose virtais ryžiais.

Skanaus!