Ingredientai:
250g grietinėlės sūrio
1/3 stiklinė konditerinio cukraus
1 šaukštelis citrinos žievelės
1 šaukštas citrinos sulčių
apie 50 braškių
Gaminimas:
1. Kreminį sūrį, konditerinį cukrų, citrinos žievelę ir sultis išplakti iki vientisos masės.
2. Uždenkite ir atšaldykite.
3. Šį įdarą galima pasigaminti iš anksto arba laikyti šaldytuve.
4. Nuimkite braškių lukštus, nuplaukite ir gerai išdžiovinkite.
5. Padėkite ant popieriumi iškloto padėklo korpuso puse žemyn.
6. Braškėse išpjaukite X formą.
7. Tik šiek tiek ištraukite dalis.
8. Sudėkite įdarą į konditerinį maišelį.
9. Pyragui maždaug po šaukštelį įdaro į kiekvieną braškę.
10. Uogas galima įpilti 2 val. prieš patiekiant.
Patiekimas: sudėkite į keksiukų puodelius.
Skanaus!