Citrinų kremas Braškės

Ingredientai:
250g grietinėlės sūrio
1/3 stiklinė konditerinio cukraus
1 šaukštelis citrinos žievelės
1 šaukštas citrinos sulčių
apie 50 braškių

Gaminimas:
1.
Kreminį sūrį, konditerinį cukrų, citrinos žievelę ir sultis išplakti iki vientisos masės.
2. Uždenkite ir atšaldykite.
3. Šį įdarą galima pasigaminti iš anksto arba laikyti šaldytuve.
4. Nuimkite braškių lukštus, nuplaukite ir gerai išdžiovinkite.
5. Padėkite ant popieriumi iškloto padėklo korpuso puse žemyn.
6. Braškėse išpjaukite X formą.
7. Tik šiek tiek ištraukite dalis.
8. Sudėkite įdarą į konditerinį maišelį.
9. Pyragui maždaug po šaukštelį įdaro į kiekvieną braškę.
10. Uogas galima įpilti 2 val. prieš patiekiant.

Patiekimas: sudėkite į keksiukų puodelius.

Skanaus!

Citrinų kremas Braškės
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...