Rožinis rabarbarų punšas

Ingredientai:
8 stiklinės šviežių rabarbarų arba šaldytų rabarbarų
8 stiklinės vandens
2 1/2 stiklinės cukraus
2 šaukštai braškių želatinos
2 stiklinės verdančio vandens
1/4 stiklinės citrinos sulčių
6 stiklinės imbiero alaus
2 stiklinės ananasų sulčių

Gaminimas:

1. Į didelę keptuvę sudėkite rabarbarus ir vandens užvirti.
2. Nusausinkite ir rezervuokite skystį.
3. Dideliame dubenyje sumaišykite cukrų, želatiną ir verdantį vandenį.
4. Kai cukrus ir želatina ištirps, įpilkite ananasų ir citrinų sulčių, gerai išmaišykite.
5. Supilkite rabarbarų sultis ir atšaldykite.
6. Prieš patiekdami įpilkite imbiero alaus.

Skanaus!

Rožinis rabarbarų punšas
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...