REIKĖS:
180 g bananų + papuošimui puse banano
2 kiaušinių
140 g minkštos varškės
60 g ryžių miltų
60 g avižų miltų
10 g kepimo miltelių
žiupselio druskos
žiupsnelio vanilino
40 g moliūgų sėklų
žiupsnelio cinamono
GAMINIMO EIGA:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Bananus sutrinkite šakute. Atskirame indelyje suplakite kiaušinius iki purumo. Sumaišykite kiaušinius su bananais ir varške.
Miltus sumaišykite su druska, cinamonu, vanilinu ir kepimo milteliais ir 25 g moliūgų sėklomis.
Sumaišykite atsargiai sausą mišinį su drėgnu.
Kepimo formą nutepkite aliejumi. Supilkite tešlą pabarstykite sėklomis ir papuoškite bananais.
Kepkite 40 min. Išjunkite orkaitę, išimkite iš kepimo formos ir palikite dar 15 min orkaitėje. Paduokite pilnai ataušintą duoną.