Okroška – tradicinė rusiška šalta sriuba

REIKĖS:

350 g virtos dešros

4 išvirtų kiaušinių

3 agurkų

4 išvirtų bulvių

10 ridikų

1 ryšulio svogūno lakštų

3 šakelių krapų

250 grietinės

garstyčių pagal skonį

2 l kefyro 2 %

0,5 citrinos

GAMINIMO EIGA:

Kiaušinius ir bulves supjaustykite kubikėliais. Žalumynus smulkiai supjaustykite. Dešrą, ridikus ir agurkus supjaustykite kubikėliais.

Visus ingredientus sudėkite į puodą. Pagardinkite druska. Grietinę ir garstyčias irgi sudėkite į puodą ir gerai permaišykite. Užpilkite kefyru ir dar karta išmaišykite. Išspauskite citrinos puselę ir paduokite.

Okroška - tradicinė rusiška šalta sriuba
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...