Čeburėkai

REIKĖS:

500 gramų miltų

1 stiklinės su puse vandens

3 šaukštų aliejaus

trupučio druskos

450 gramų norimos mėsos faršo

1 svogūno

1 kiaušinio

3 skiltelių česnako

pipirų,mėsos prieskonių

GAMINIMO EIGA:

1. Tešla: į šiltą vandenį įpilkite aliejų ir druską. Į miltus po truputį pilkite vandenį ir minkykite tešlą apie 10 minučių. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.
2. Įdarui smulkiai supjaustykite svogūną ir česnakus. Suberkite į faršą smulkintas daržoves, įmuškite kiaušinį, berkite prieskonius ir gerai išmaišykite.
3. Imkite tešlos gabaliuką ir ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite ploną blyną. Dėkite šaukštą mėsos įdaro ir, sulenkę per pusę, šakute suspauskite šonus.
4. Kepkite gerai įkaitintame aliejuje kol gražiai paruduos.
ceburekai
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...