Cepelinai

Receptas: Cepelinai

Ingredientai:
– 1 kg bulvių
– 300 g mėsos (jautienos, kiaulienos arba vištienos)
– 1 svogūnas
– Druska, pipirai pagal skonį
– 2 šaukštai bulvių krakmolo
– Spirgai

Paruošimo instrukcijos:

1. Bulves nulupkite, sutarkuokite ir išspauskite sultis. Sultis palikite atsigulti, kad susidarytų nuosėdos.

2. Mėsą ir svogūną sutarkuokite. Į mėsos masę įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.

3. Bulvių masę sumaišykite su bulvių nuosėdomis (sultis nusausinkite), įpilkite krakmolo ir gerai išmaišykite.

4. Ant rankų paskleiskite bulvių masę, sudėkite mėsos įdarą ir formuokite cepelinus.

5. Dideliame puode užvirkite vandenį, įpilkite druskos. Vieną po kito metkite cepelinus ir virkite apie 25-30 minučių.

6. Tuo metu, kol cepelinai verda, pasigaminkite padažą. Svogūną sutarkuokite, apkepkite ant plokščios keptuvės Spirgius.

7. Išvirtusius cepelinus patiekite su padažu.

Skanaus!

Cepelinai su spirgiais
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...