Medaus tortas

Receptas: Medaus tortas

Ingredientai:
1. 500 g medaus
2. 500 g miltų
3. 250 g cukraus
4. 4 kiaušiniai
5. 1 pakelis kepimo miltelių
6. 200 g sviesto
7. 1 šaukštelis cinamono
8. 1 šaukštelis imbiero miltelių
9. 1 šaukštelis gvazdikėlių miltelių
10. 1 šaukštelis vanilės ekstrakto
11. 500 ml grietinėlės
12. 200 g šokolado

Paruošimo instrukcijos:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
2. Didelėje dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, cinamoną, imbierą ir gvazdikėlius.
3. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius su medumi ir vanilės ekstraktu.
4. Sumaišykite abu mišinius ir gerai išmaišykite.
5. Įpilkite ištirpintą sviestą ir vėl gerai išmaišykite.
6. Paruoškite keksinę formą, išklota pergamentiniu popieriumi.
7. Įpilkite paruoštą tešlą į formą ir kepkite orkaitėje apie 40-50 minučių, arba kol įdėjus medinį pagaliuką jis išsitraukia sausas.
8. Išimkite tortą iš orkaitės ir palikite atvėsti.
9. Kol tortas atvėsta, paruoškite kremą: išplakite grietinėlę su likusiu cukrumi ir užpilkite atvėsusiu tortu.
10. Uždenkite tortą ir palikite šaldytuve bent jau 2 valandoms, kad kremas sutvirtėtų.
11. Prieš patiekiant tortą, užpilkite jį ištirpintu šokoladu.
12. Medaus tortas paruoštas! Skanaus!

Receptas Medaus tortas
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...