Keksiukas su vyšniomis ir lazdyno riešutais

REIKĖS:

200 g avižų

300 g kefyro 1%

2 kiaušinių

50 g sauso pieno 

50 g avižų miltų

100 g džiovintų vyšnių

50 g lazdynų riešutų

vanilinio ekstrakto

1 arbat. šaukš. Kepimo miltelių

saldiklio

GAMINOM EIGA:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Avižas užpilkite kefyru ir palikite 10-čiai min. Suberkite visus kitus ingredientus ir gerai viską išmaišykite. Supilkite į kepimo formą ir kepkite 50 min. 

Kai pyragas iškeps, išimkite iš formos ir palikite orkaitėje ant grotelių, kol pilna atauš.

Keksiukas su vyšniomis ir lazdyno riešutais
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...