Cezario salotos

REIKĖS:

150 – 200 g virtos vištienos krutinėlės

3 – 4 lapai salotų „Iceberg” arba pekinų kopūstų

100 – 150 g smulkiavaisiai pomidorai

70 g kieto sūrio

3 gabaliukai  šviesios duonos

3 arb. šaukš. alyvuogių aliejaus

50 g sviesto

3 skiltelės česnako

PADAŽUI:

2 3 arb. šaukš saldžių garstyčių

3 arb. šaukš. alyvuogių aliejaus

1/2 citrinos sulčių

GAMINIMO EIGA:

Išvirti vištienos krutinėlę (30-40 min). Duoną supjaustyti Jums norimais gabaliukais ir kepti orkaitėje 15-20 min, kartais pamaišant. Atvirtą vištieną supjaustyti gabaliukais (1-1,5 cm). Išlydit sviestą, apkepti česnaką, kai česnakas pageltonuos pašalinti jį ir ant sviesto apkepti vištieną. Salotų lapus nuplauti, supjaustyti ir sudėti į lėkštę. Iš viršaus padėti vištieną. Supjaustyti pomidorus ir sudėti į lėkštę. Sutarkuoti sūri ir padėti į lėkštę. Ir pačiam gale sudėti apkeptus duoniukus.

Kad pagaminti padažą reikia išspausti citriną, pridėti garstyčias ir alyvuogių aliejų į atskirą lėkštutę, viska išmaišyti ir užpilti salotas. Skanaus!

Cezario salotos
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...