Cezario kopūstų salotos

Ingredientai:
1 stiklinė majonezo
1/3 stiklinė šviežių citrinų sulčių
200g ančiuvių filė
3 skiltelės česnako
1kg kopūstų
16 žaliųjų svogūnų
1/2 stiklinė tarkuoto parmezano sūrio

Gaminimas:
1. Pirmus 4 ingredientus apdorokite mažomis porcijomis plakite, kol ančiuviai ir česnakai ištirps padaže (apie 20-30 sekundžių).
2. Padažą pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
3. Į didelį dubenį sudėkite kopūstus ir žaliuosius svogūnus.
4. Įpilkite padažo ir išmaišykite, kad padengtumėte.
5. (Galima paruošti 1 dieną į priekį. Uždenkite ir atšaldykite). Sumaišykite sūrį su kopūstų salotomis.
6. Perkelkite į didelį negilų dubenį ir patiekite.

Skanaus!

Cezario kopūstų salotos
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...