Ingredientai:
1 stiklinė majonezo
1/3 stiklinė šviežių citrinų sulčių
200g ančiuvių filė
3 skiltelės česnako
1kg kopūstų
16 žaliųjų svogūnų
1/2 stiklinė tarkuoto parmezano sūrio
Gaminimas:
1. Pirmus 4 ingredientus apdorokite mažomis porcijomis plakite, kol ančiuviai ir česnakai ištirps padaže (apie 20-30 sekundžių).
2. Padažą pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
3. Į didelį dubenį sudėkite kopūstus ir žaliuosius svogūnus.
4. Įpilkite padažo ir išmaišykite, kad padengtumėte.
5. (Galima paruošti 1 dieną į priekį. Uždenkite ir atšaldykite). Sumaišykite sūrį su kopūstų salotomis.
6. Perkelkite į didelį negilų dubenį ir patiekite.
Skanaus!