Ėrienos ir miežių troškinys

Ingredientai:

1 ėrienos troškinys

1 svogūnas

1 ropė

2 morkos

3 jautienos sultinys

1 tamsus alus

2/3 perlinės kruopos

1/2 šviežiai malti pipirai

1/2 druskos

1/2 džiovinti čiobreliai

2 šviežios petražolės

Gaminimas: mėsą, svogūną, ropes ir morkas sudėkite į puodą. Įmaišykite sultinį, alų, miežius ir visus prieskonius.

Uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 8-10 valandų.

Prieš patiekdami įmaišykite petražoles.

Aviečių lapų arbata

Aviečių lapų arbata

**Aviečių lapų arbata** Ši aviečių lapų arbata yra natūralus ir sveikas gėrimas, kuris ne tik puikiai atgaivina, bet ir turi daug naudingų savybių. Aviečių lapai yra žinomi dėl savo antioksidantų ir vitaminų, kurie padeda stiprinti imuninę sistemą ir gerina...

Vanilinė rooibos arbata

Vanilinė rooibos arbata

**Vanilinė rooibos arbata** **Aprašymas:** Vanilinė rooibos arbata yra švelni ir aromatinga, puikiai tinkanti tiek rytui, tiek vakarui. Ši arbata ypatinga savo natūraliu saldumu ir vanilės užuominomis, kurios suteikia jai išskirtinį skonį. Rooibos arbata yra be...