Ingridientai:
2 stiklinės makaronų
200g grietinės
1/4 stiklinė neriebaus pieno
2 šaukštai balto acto
2 šaukštai maltų krapų
1/2 šaukštelis jūros druskos
1/2 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
2 stiklinės nuluptų agurkų
1 stiklinė pjaustytų pomidorų
Gaminimas:
1. Vadovaukitės pakuotės instrukcijomis ir virkite makaronus iki tobulo išvirimo.
2. Nusausinkite ir nuplaukite šaltame vandenyje.
3. Mažame dubenyje išplakite grietinę ir pieną iki vientisos masės.
4. Suberkite krapus, actą, druską ir pipirus, išplakite, kad išlygintumėte. Padėkite į šalį.
6. Sumaišykite pyragus ir pomidorus su atvėsusiais makaronais.
7. Ant viršaus užpilkite padažu ir gerai išplakite.
8. Uždenkite ir atvėsinkite nuo 1 iki 24 valandų.
9. Dar kartą išmaišykite ir patiekite.
Skanaus!