Agurkų makaronų salotos su krapais

Ingridientai:
2  stiklinės makaronų
200g grietinės
1/4 stiklinė neriebaus pieno
2 šaukštai balto acto
2 šaukštai maltų krapų
1/2 šaukštelis jūros druskos
1/2  šaukštelis maltų juodųjų pipirų
2 stiklinės nuluptų agurkų
1 stiklinė pjaustytų pomidorų

Gaminimas:
1.
Vadovaukitės pakuotės instrukcijomis ir virkite makaronus iki tobulo išvirimo.
2. Nusausinkite ir nuplaukite šaltame vandenyje.
3. Mažame dubenyje išplakite grietinę ir pieną iki vientisos masės.
4. Suberkite krapus, actą, druską ir pipirus, išplakite, kad išlygintumėte. Padėkite į šalį.
6. Sumaišykite pyragus ir pomidorus su atvėsusiais makaronais.
7. Ant viršaus užpilkite padažu ir gerai išplakite.
8. Uždenkite ir atvėsinkite nuo 1 iki 24 valandų.
9. Dar kartą išmaišykite ir patiekite.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...