REIKĖS:
2 vidutinių cukinijų
1 kiaušinio
1/2 stiklinės migdolų miltų
1/4 stiklinės maltų džiuvesėlių
1/4 stiklinės tarkuoto parmezano
1/2 arbat. šaukš. druskos
pipiro pagal skonį
alyvuogių aliejaus
GAMINIMO EIGA:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Supjaustykite cukinijas griežinėliais ir nušluostykite juos.
Indelyje suplakite kiaušinius. Atskirame indelyje vidutinio dydžio sumaišykite džiuvesėlius, miltus, parmezano sūrį, druską ir pipirus.
Kepimo skardą nuklokite kepimo popieriumi.
Cukinijos griežinėlius po vieną mirkykite į kiaušinius, po to į sausą mišinį ir dėkite ant kepimo skardos.
Nupurkšite aliejumi.
Kepkite kol taps traškus ir auksinės spalvos.
Paduokite iškarto, kol jie traškus su Jums norimu padažu/salotom/mėsa.