Cukinijos traškučiai orkaitėje

REIKĖS:

2 vidutinių cukinijų

1 kiaušinio

1/2 stiklinės migdolų miltų

1/4 stiklinės maltų džiuvesėlių

1/4 stiklinės tarkuoto parmezano

1/2 arbat. šaukš. druskos

pipiro pagal skonį

alyvuogių aliejaus

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Supjaustykite cukinijas griežinėliais ir nušluostykite juos.

Indelyje suplakite kiaušinius. Atskirame indelyje vidutinio dydžio sumaišykite džiuvesėlius, miltus, parmezano sūrį, druską ir pipirus.

Kepimo skardą nuklokite kepimo popieriumi.

Cukinijos griežinėlius po vieną mirkykite į kiaušinius, po to į sausą mišinį ir dėkite ant kepimo skardos.

Nupurkšite aliejumi.

Kepkite kol taps traškus ir auksinės spalvos.

Paduokite iškarto, kol jie traškus su Jums norimu padažu/salotom/mėsa.

Cukinijos traškučiai orkaitėje
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...