Klasikinis kiaulienos suktinis su česnaku

REIKĖS:

1,5 kg kiaulienos(peties arba kitos riebios dalies)

1 česnako galvutės

2 svogūnų

druskos ir pipiro pagal skonį

GAMINIMO EIGA:

Česnaką pertrinkite, svogūnus smulkiai supjaustykite ir įtrinkite į mėsą, paberkite druską ir pipirais pagal skonį. Nakčiai pastatykite į šaldytuvą. 

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Nuimkite nuo mėsos svogūno gabaliukus. Mėsą susukite virvute, kad gautųsi suktinis ir įdėkite į kepimo rankovę. 

Kepkite orkaitėje 1 h 45 min. Išimkite iš rankovės ir kepkite dar 15 min. 

Klasikinis kiaulienos suktinis su česnaku
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...