Dešros pusryčių bandelės

Ingredientai:
1kg Chorizo arba Pusryčių dešros
4 stiklinės Biskvito
2 stiklinės Kukurūzų miltų
6 kiaušiniai
3 1/2 stiklinės pieno
3 stiklinės tarkuoto sūrio

Gaminimas:
1.
Išklokite bandelių formeles popieriniais įdėklais ir atidėkite į šalį.
2. Apkepkite, sutrupinkite ir nusausinkite dešrą.
3. Įkaitinkite orkaitę iki 190C laipsnių.
4. Sumaišykite biskvitą, kukurūzų miltus, kiaušinius ir pieną.
5. Sudėkite nusausintą dešrą, sūrį ir gerai išmaišykite.
6. Supilkite įdarą į paruoštas bandelių formeles, užpildykite beveik iki viršaus.
7. Kepkite 11-15 minučių.
8. Leiskite visiškai atvėsti.
9. Laikyti šaldiklyje dideliame hermetiškame inde arba įdėkite kiekvieną į sumuštinių maišelį, o tada įdėkite keliolika į didelį užtrauktuku maišelį.
10. Mikrobangų krosnelėje mikrobanguoti aukšta temperatūra apie 90 sekundžių.

Skanaus!

Dešros pusryčių bandelės
Cezario salotos su vištiena

Cezario salotos su vištiena

**Cezario salotos su vištiena** Šios Cezario salotos su vištiena yra klasikinis ir skanus patiekalas, kuris puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei. Traškios romėniškos salotos, sultinga vištiena, skanūs krutonai ir ypatingas Cezario padažas sukuria nepakartojamą...

Vaikiški sausainiai su šokolado gabaliukais

Vaikiški sausainiai su šokolado gabaliukais

**Vaikiški sausainiai su šokolado gabaliukais** Šie vaikiški sausainiai su šokolado gabaliukais yra puikus pasirinkimas mažiesiems smaližiams. Jie pagaminti iš paprastų ingredientų, tačiau yra ypatingi dėl savo minkštumo ir šokolado gabaliukų, kurie tirpsta burnoje....

Cepelinai

Cepelinai

REIKĖS: 12 vidutinių žalių bulvių 3 virtų bulvių trupučio druskos 500 gramų faršo 1 svogūno šiek tiek pipirų grietinės padažui spirgučių ir svogūnų padažui GAMINIMO EIGA: 1. Nuskustos bulvės sutarkuojamos ir nusunkiamos. 2. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės...

Čeburėkai

Čeburėkai

REIKĖS: 500 gramų miltų 1 stiklinės su puse vandens 3 šaukštų aliejaus trupučio druskos 450 gramų norimos mėsos faršo 1 svogūno 1 kiaušinio 3 skiltelių česnako pipirų,mėsos prieskonių GAMINIMO EIGA: 1. Tešla: į šiltą vandenį įpilkite aliejų ir druską. Į miltus po...

Trinta pievagrybių sriuba

Trinta pievagrybių sriuba

Ingredientai 400 gramų pievagrybių 2 morkos 4 vidutinės bulvės 1 mažas raudonas svogūnas 4 česnako skiltelės druskos,pipirų ir kitų norimų prieskonių pagal skonį grietinėlės GAMINIMO EIGA: Bulves sudedame į sūdytą vandenį ir užkaičiame puodą. Įkaitiname keptuvę su...

Burokėlių salotos su feta

Burokėlių salotos su feta

Ingredientai 100 gramų burokėlių 1 šaukštas alyvuogių aliejaus 1 šaukštas balzaminio acto 1 šaukštelis garstyčių 1 skiltelė česnako 50 gramų špinatų arba kitų mėgstamų salotų 50 gramų fetos sūrio 1 raudonas svogūnas GAMINIMO EIGA: Burokėlius, špinatus ir svogūną...

Avižiniai sausainiai

Avižiniai sausainiai

Ingredientai 200 gramų miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių stiklinė avižinių dribsnių 100 gramų cukraus 150 gramų sviesto 1 kiaušinis 1 šaukštelis vanilinio cukraus žiupsnelis druskos GAMINIMO EIGA: 1. Sviestą palaikykite kambario temperatūroje. Iki purios masės...

Šokoladinis obuolių pyragas

Šokoladinis obuolių pyragas

Ingredientai 5 vidutinio dydžio obuoliai 150 gramų sviesto 100 gramų juodojo šokolado 2 šaukštai kakavos 4 kiaušiniai 6 šaukštai cukraus 2 stiklinės miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių žiupsnelis vanilinio cukraus GAMINIMO EIGA: 1. Ant viryklės dėkite puodą, pripildytą...