Dešros pusryčių bandelės

Ingredientai:
1kg Chorizo arba Pusryčių dešros
4 stiklinės Biskvito
2 stiklinės Kukurūzų miltų
6 kiaušiniai
3 1/2 stiklinės pieno
3 stiklinės tarkuoto sūrio

Gaminimas:
1.
Išklokite bandelių formeles popieriniais įdėklais ir atidėkite į šalį.
2. Apkepkite, sutrupinkite ir nusausinkite dešrą.
3. Įkaitinkite orkaitę iki 190C laipsnių.
4. Sumaišykite biskvitą, kukurūzų miltus, kiaušinius ir pieną.
5. Sudėkite nusausintą dešrą, sūrį ir gerai išmaišykite.
6. Supilkite įdarą į paruoštas bandelių formeles, užpildykite beveik iki viršaus.
7. Kepkite 11-15 minučių.
8. Leiskite visiškai atvėsti.
9. Laikyti šaldiklyje dideliame hermetiškame inde arba įdėkite kiekvieną į sumuštinių maišelį, o tada įdėkite keliolika į didelį užtrauktuku maišelį.
10. Mikrobangų krosnelėje mikrobanguoti aukšta temperatūra apie 90 sekundžių.

Skanaus!

Dešros pusryčių bandelės
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...