Makaronai su rūkyta kaimiška dešra

Ingredientai: 300g makaronų, 300g rūkytos dešros, 3 – 4 šaukštai sviesto, 2 – 3 šaukštai saldžios grietinėlės, petražolių lapelių, druskos.

Gaminimas:

Į verdantį pasūdytą vandenį suberti makaronus ir virti, kol suminkštės. Išvirusius makaronus išgriebti kiaurasamčiu ir nuvarvinti vandenį. Dešrą nulupti ir supjaustyti smulkiais šiaudeliais. Juos sudėti į sviestą ir apkepinti, paskui supilti grietinėlę ir užvirinti.

Makaronus sudėti į lėkštę, supilti pakepintą dešrą su padažu ir užbarstyti smulkiai pjaustytų petražolių lapelių. Ant viršaus uždėti įstrižai pjaustytų dešros gabaliukų, pakepintų svieste.

Makaronai su kaimiška rūkyta dešra
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...