Ingredientai:
2 pokai miltų
1 šaukštas cukraus
1 1/2 kepimo miltelių
1 šaukštas druska
1/2 šaukstas kepimo sodos
1/4 šaukšto sviesto
1 pakelis margarino
1 kiaušinis
3/4 apelsino žievelės
1 1/2 šviesios razinos
1 1/2 šviežios Šaldytos spanguolės
Gaminimas:
1. Į didelį dubenį persijokite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir soda.
2. Supjaustykite sviestą, kol mišinys taps trupinis.
3. Iš karto įpilkite kiaušinį, apelsino žievelę ir apelsinų sultis.
4. Maišykite tik tol, kol mišinys taps tolygiai drėgnas.
5. Suberkite razinas ir spanguoles.
6. Šaukštu sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą.
7. Kepkite 180 C temperatūroje 1 valandą ir 10 minučių arba tol, kol į centrą įkištas dantų krapštukas bus švarus.
8. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite ant grotelių.
9. Jei norite, razinas galite pakeisti spanguolėmis, kad gautumėte tik spanguolių duoną.
Grybų sriuba su grietinėle ir česnakais
**Grybų sriuba su grietinėle ir česnakais** Ši grybų sriuba su grietinėle ir česnakais yra puikus pasirinkimas šaltoms dienoms. Ji yra kreminė, aromatinga ir pilna skonio, kurį suteikia švieži grybai, česnakai ir švelni grietinėlė. Šis receptas yra ypatingas dėl savo...