Garsioji močiutės spanguolių duona

Ingredientai:
2 pokai miltų
1 šaukštas cukraus
1 1/2 kepimo miltelių
1 šaukštas druska
1/2 šaukstas kepimo sodos
1/4 šaukšto sviesto
1 pakelis margarino
1 kiaušinis
3/4 apelsino žievelės
1 1/2 šviesios razinos
1 1/2 šviežios Šaldytos spanguolės
Gaminimas:
1. Į didelį dubenį persijokite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir soda.
2. Supjaustykite sviestą, kol mišinys taps trupinis.
3. Iš karto įpilkite kiaušinį, apelsino žievelę ir apelsinų sultis.
4. Maišykite tik tol, kol mišinys taps tolygiai drėgnas.
5. Suberkite razinas ir spanguoles.
6. Šaukštu sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą.
7. Kepkite 180 C temperatūroje 1 valandą ir 10 minučių arba tol, kol į centrą įkištas dantų krapštukas bus švarus.
8. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite ant grotelių.
9. Jei norite, razinas galite pakeisti spanguolėmis, kad gautumėte tik spanguolių duoną.

Garsioji močiutės spanguolių duona
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...