Močiutės pyragas

Ingredientai: 400g sviesto, 2 stiklinės grietinės, 6 stiklinės miltų, 4 kiaušiniai, 1 pakelis vanilinio cukraus, 3 stiklinės bruknių (ar kitos) uogienės, 1 stiklinė cukraus.

Gaminimas:

Sviestą, grietinę, kiaušinių trynius, miltus, prieskonius sudėti ant lentelės ir kapoti peiliu, kol pasidaro vientisa tešla. Ją supjaustyti ir padėti šaltai 2 val. Po to kočioti 1 cm storio plokštainius, vieną įdėti į skardą, užtepti uogienės, kitą tokį pat plokštainį uždėti ant viršaus. Taip kartoti tol, kol sudėsite visą tešlą. Viršutinį sluoksnį aptepti uogiene ir apdėti stambia tarka sutarkuota tos pačios tešlos dribsniais. Prieš baigiant kepti , ant viršaus užpilti išplaktus su cukrumi baltymus.

 

Močiutės pyragas
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...