Kaimiški močiutės kotletai

Ingredientai: 0,5kg maltos mėsos, 2 nedidelės bulvės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas grietinės, 0,5 šaukšelio kmynų, 1 skiltelė česnako, pipirų, druskos, riebalų kepimui.

Gaminimas:

Mėsa geriausiai tinka kiauliena ir jautiena arba veršiena ir paukštiena (imama lygiomis dalimis). Į maltą mėsą sudėti smulkiai sutarkuotas bulves, kiaušinį, gerai išplaktą su grietine ir prieskoniais (pipirais, česnaku, kmynais), pasūdyti. Viską gerai išminkyti. Iš masės rankomis daryti nedidelius kotletus, juos suploti ir įkaitintuose riebaluose apkepinti abi puses.

Prie iškeptų kotletų paduodama bulvių, ryžių, įvairių kitų kruopų košių bei įvairių daržovių salotų.

Kaimiški močiutės kotletai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...