*4 porcijos
REIKĖS:
220 g kiaulienos faršo
220 g kalakutienos faršo
1/3 stiklinės avižų
4 valg. šaukš. kečiupo
1 valg. šaukš. garstyčių
1 valg. šaukš. sojų padažo
2 arbat. šaukš. raudonėlių
2 kiaušinio baltymų
1 vidutinio dydžio svogūno, smulkiai sutarkuoto
GAMINIMO EIGA:
Įkaitinkite orkaite iki 230 laipsnių. Nuklokite skardą kepimo popieriumi.
Dideliame dubenyje sumaišykite kalakutienos ir kiaulienos faršą. Atskirame indelyje sumaišykite avižų dribsnius, 2 valg. šaukš. kečiupo, 0,5 valg. šaukš. garstyčių, sojų padažą, raudonėlius, kiaušinių baltymus, svogūną, 0,5 arbat. šaukš. druskos, 1 arbat. šaukš. pipirų. Avižų masė sumaišykite su mėsos mase.
Suformuokite iš faršo 4 kotletus. Sudėkite ant kepimo skardos. Likusias garstyčias ir kečiupą sumaišykite ir nutepkite kiekvieną kotletą.
Kepkite apie 20 min.