*4-6 porcijos
REIKĖS:
340 g makaronų penne
450 g vištienos be odos ir kaulų, supjaustytos gabaliukasi po 2,5 cm
2 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus
2,5 arbat. šaukš. CAJUN prieskonių
2 saldžių paprikų, supjaustytų gabaliukais po 0,5 cm
1 svogūno smulkiai supjaustyto
2 česnako dantukų smulkiai supjaustytų
4 stiklinių vištienos sultinio
400 g konservuotų pomidorų
170 g kreminio sūrio
4 svogūno lakštų
GAMINIMO EIGA:
Dideliame puode įkaitinkite alyvuogių aliejų. Į puodą sudėkite vištienos gabaliukus, paberkite prieskoniais, kepkite retkarčiais maišydami (apie 2 min). Į puodą įpilkite sultinį, įberkite makaronus ir pomidorus. Virkite apie penkiolika minučių.
Nuimkite puodą nuo ugnies. Į puodą sudėkite kreminį sūrį ir paberkite druska pagal skonį.
Maišykite, kol sūris išsilydys. Paberkite supjaustytais svogūno lakštais ir paduokite.