200 g itališkų (stambių) makaronų, 200 g virto kumpio, 1-2 obuoliai, 1 stiklinė majonezo, druskos. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, perpilti šaltu vandeniu ir smulkiai supjaustyti. Nuluptus obuolius supjaustyti kubeliais. Virtą kumpį supjaustyti plonais pailgais gabalėliais, viską sumaišyti, pasūdyti, užpilti majonezu. Paduoti, sudėjus į pusdubenį ir papuošus žalumynais.
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...